Metka Grča 2018-12-07T10:07:30+00:00

METKA GRČA

Diplomirana kozmetičarka

Moje zavedanje o pomenu zdravja je leta 2005 spodbudil šokantni zdravniški izvid. Po burnih mladostniških letih, sem izvedela, da imam raka na ščitnici. Bolezen sem premagala s konvencionalno medicino, posledice pa so me pestile še dolga leta, v obliki oslabljenega imunskega sistema, z veliko boleznimi kot so alergije, angine, gripe, kandida, prehladi…

Začela sem ceniti zdravje in življenje ter pričela z iskanjem rešitve kako biti, oziroma ostati zdrava. Najprej sem pričela s spreminjanjem prehranjevalnih navad (vegetarijanstvo) in športom, kar mi je pomagalo, vendar sem v sebi čutila, da to še ni končna rešitev. Začela sem študirati, najprej kozmetično in kasneje naturopatsko smer. Med študijem, delom in jemanjem življenja v svoje roke, je prišla na svet še hčerka Mia in me navdahnila z novo energijo ter spodbudo, da se izpopolnim in preobrazim.

S svojim bojem od bolezni do popolnega zdravja in študijem naturopatije sem spoznala, da je delo naturopata nekaj izjemnega, saj ahko pomagam sebi in ljudem, ki jih podpiram pri iskanju zdravega načina življenja. Vsakodnevno delo odpira nova področja znanja in tematik s katerimi lahko še poglobim pomoč ljudem, živalim in rastlinam.

Posvečanje življenju, čustvom, zdravju, ljudem, energiji in delu naturopata, je moja pot, ki jo želim deliti z okolico.