Delavnica: Kako potovati skozi življenje z nasmehom 2018-12-07T10:42:29+00:00

Kako potovati skozi življenje z nasmehom

HVALEŽNOST – MAGNET ZA ČUDEŽE

Kdaj misliš, da boš srečen?
Ko greš na potovanje, ko zamenjaš službo? Ko kupiš nov avto, stanovanje, hišo? Ko srečaš pravega partnerja, ko se poročiš? Ko se ti rodi otrok?

Biti srečen nima opraviti z nikomer in ničemer drugim kot le z nami samimi.
Če ne čutiš globoke hvaležnosti za vse kar že imaš, zakaj misliš, da boš srečnejši, ko boš imel več?
Do sreče namreč ne moreš potovati, ne moreš si je zaslužiti ali jo kupiti, ne moreš si je lastiti, jo nositi ali užiti. Gre za duhovno izkušnjo. Kako jo torej izkusiti?

Precej preprosto je: tvoja moč se skriva v hvaležnosti!
Niso srečni ljudje hvaležni, ampak so hvaležni ljudje srečni.
Sreča pride, ko se nehamo pritoževati glede problemov, ki jih imamo in se začnemo zahvaljevati za tiste, ki jih nimamo ter za vse čudovito, kar že imamo.

Pridruži se nam na delavnici 24. 5. 2018 ob 18. uri v prostorih Suo tempore, Partizanska cesta 82 v Sežani… kjer bomo trenirali hvaležnost, da boš spoznal, kako lahko življenje postane bogato, polno in izpolnjeno z vsem tem kar že imaš. Za srečo ne potrebuješ prav ničesar več!

Promocijska cena delavnice znaša 15 EUR.
Vaše prijave sprejemamo do 20.5.2018 na telefonski številki 041 925 357 ali preko elektronske pošte na naslovu sterlea@gmail.com!

Delavnico bo izvajala mag. Eli Labuschagne, terapevtka, ki je po poklicu učiteljica, a se zadnje desetletje ukvarja z odraslimi. Nanjo se obračajo vsi tisti, ki od življenja želijo več, nimajo pa moči, da bi se premaknili z mrtve točke.
Eli veliko dela z intuicijo, saj začuti, kaj ljudje potrebujejo, da izstopijo iz začaranega kroga. Daje jim smernice ter jih motivira, da pridobijo notranjo moč in spravijo sebe ter svoje življenje v red. Ljudem pokaže, kako lahko začno uživati življenje brez tega, da je perfektno.

ARHIV