Oppression Free: Opis vsebine mešanice in njenih učinkov

Objavljava podrobnosti o čistilnem eliksirju Oppression free 1.del

Oppression Free: Opis vsebine mešanice in njenih učinkov

Bauhinia: Za sprejemanje novih konceptov ter idej, inovativni med osebni odnosi in osvoboditev od predsodkov. Na fizičnem nivoju ima pomemben vpliv na črevesje, saj uravnava delovanje ileocekalne zaklopke, ki loči tanko in debelo črevo. Anomalije v funkcionalnosti te zaklopke povzročajo simptome kot so: meteorizem, napihnjenost, glavobol, slabo počutje in bolečine v vratu.

Bottlebrush: Olajša sprejemanje življenjskih sprememb, opuščanje preteklosti, veča zaupanje v nove situacije. Deluje kot “energetska ščetka”, sposobna odplaviti stare strupe in obnoviti psihična tkiva. Prinaša lahkost, fleksibilnost in sposobnost prilagajanja. Uporabna je v situacijah, ko se bojimo sprememb, smo zato tesnobni, kar se odraža s težavami debelega črevesa. Esenca dejansko deluje na debelo črevo, spodbuja drenažo in čiščenje organa, ki predstavlja pomembno pot izločanja.

Bush Iris: Vzpodbuja zaupanje, v ključnih življenjskih trenutkih pomaga napredovati brez strahu. Zaradi svojih očiščevalnih in razstrupljevalnih lastnosti učinkuje na limfni sistem in na vse težave povezane z njim (edemi, akne, ekcemi, kožni izpuščaji).
Dagger Hakea: Podpira popolno izraznost čustev in odpuščanje, pomaga predelati in razrešiti skrite zamere in grenkobo. Jeza se odraža na jetrih, žolčniku in težavah povezanih z njima. Utemeljitelj sistema ABF jo smatra za eno glavnih esenc kombinacije, zaradi drenažnega in stimulativnega delovanja na jetra, enega najpomembnejših sistemov čiščenja v organizmu. Esenca se priporoča tudi za zdravljenje alergij in intoleranc.

Dog Rose: Odpravlja strah v vseh raznovrstnih odtenkih: od groze do banalnih bojazni. Strah, ki ga v TKM povezujejo z meridianom ledvic, onemogoča občutenje ljubezni, čustva, ki omogoča razpršitev vsake bojazni. Premagan strah poveča nivo energije, saj lahko le ta teče brez ovir, izboljša se kvaliteta osebnega obstoja, občuti se življenjski smisel. Esenca je v kombinacijo vključena zaradi svojega drenažnega in stimulativnega delovanja na ledvice. V veliko primerih se tudi želodčne težave in prebavne motnje odražajo kot posledica strahu.

Wild Potato Bush: pripravek je idealen za osebe, ki se počutijo zatirane in omejene z lastnim telesom, hkrati odpravlja občutek frustracije in povečuje telesno gibljivost ter vitalnost. Esenca spodbuja izločanje težkih kovin in drugih toksičnih sestavin.

Zadnji članki

2018-12-07T10:19:02+00:00