Energijska medicina avtorjev Donne Eden in dr. Davida Feinsteina

Energijska medicina avtorjev Donne Eden in dr. Davida Feinsteina

Energijska medicina (Uravnovešanje telesnih energij za optimalno zdravje, radost in vitalnost) avtorjev Donne Eden in dr. Davida Feinsteina

Čudovita knjiga, pri-ročnik (imeti vedno pri roki!) za tiste z zavedanjem, da največ zase lahko narediš le ti sam! In to vztrajno, dan za dnem, z majhnimi, lahko bi rekla triki, kajti včasih res zgleda magično, kako en gib spremeni tvoje počutje in razpoloženje.
Ampak to je in tako deluje energijska medicina – naše misli in čustva imajo takojšnjo ustvarjalno moč nad našimi celicami, vse je energija!

Knjiga je izjemno prijetna za branje, avtorja nas popeljeta v energijski svet, v katerem spoznavamo delovanje in anatomijo energijskega telesa, veliko vaj ter postopkov za samopomoč. Vse navedeno nam daje izjemno orodje za celo paleto telesnih, psihičnih, ali emocionalnih in duhovnih stanj.
Pomoč lahko enostavno nudiš tudi svojim dragim: otrokom, partnerju, staršem, prijateljici, sodelavki – kjer koli in kadar koli!
Avtorica, pionirka na področju energijske medicine, v knjigi navaja tudi različne zgodbe ljudi, ki jih je srečevala in doživeto opisuje kako jim je pomagala, natančne skice pa nam služijo kot učinkovit pripomoček pri izvajanju različnih rutin.
Jesen in zima sta perfektna letna časa za spoznavanje in raziskovanje »nevidnega«, a vendar še kako živega energijskega sveta, v katerem neprestano »plavamo«, zavedajoč se tega ali ne…

 

Zadnji članki

2020-06-12T10:53:03+00:00