23.8.2018: Juhuuuu! V Suo Tempore dogaja!

Juhuuuu! V Suo Tempore dogaja!

23. avgusta v Suo Tempore pripravljava poseben poletni zvezdni večer, ki se bo pričel ob 20 uri.
Večerni klepet bo namenjen pogledu v zvezde!
Z nami bo Elda Jercog, ženska mnogih zanimanj in raziskovalka življenja, ki se med drugim ukvarja tudi z izvajanjem navdihujočih delavnic, tokrat pa bo vodila pogovor o astrologiji.
Spoznali bomo kako deluje ta prastara veda o Življenju in Človeku ter koliko informacij o nas samih in naši usodi lahko pridobimo s preučevanjem svoje natalne karte. Zelo bo zanimivo, saj ne bo govora o teoriji, temveč bo beseda tekla o osnovnih pokazateljih naše osebnosti, ki so prisotni v rojstni karti udeležencev. Vsi udeleženci boste prejeli svojo rojstno karto!
Da bo večer čaroben, kot se spodobi, bova z Metko vsem zamešali osebni zvezdni eliksir z Bachovimi ali Avstralskimi cvetnimi esencami, s katerim bomo nazdravili lepi prihodnosti!
Ko bo klepet zaključen, bo na nebu že viden kakšen zvezdni utrinek, ki je navdihoval že antične civilizacije. Ljudje so tudi takrat verjeli, da videti zvezdni utrinek pomeni eno leto dobre sreče in uresničena želja! In tako bo tudi sedaj!

Prispevek za udeležbo na klepetu znaša 15 eur.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite Anji, do 21.8.2018 na telefonsko številko 041 925 357 ali email: anja.sterle@suotempore.si

Samospoznavanje skozi astrologijo je sila zanimivo! Energijska in vibracijska medicina iz Suo Tempore nam bosta v veliko pomoč, saj so se nam včeraj kar prižigale žarnice v glavi. Elda nas je namreč vodila po zemljevidu naše osebnosti, spoznali smo svoje sence in sonce in luno in še in še. Ob pitju zvezdnega eliksirja (dr Bach) in klepetu pa so padle tudi prve odločitve na čemu bo potrebno delati, česa se znebiti in se osvoboditi… Prihodnost nas pričakuje in mi njo!

“Če si hvaležen, v življenje privlačiš lepe stvari!” Hvaležni sva za super izvedeno prvo delavnico v Suo Tempore!

2018-12-07T12:37:34+00:00