8.11.2018: Kako si poenostavim in olajšam življenje

Kako si poenostavim in olajšam življenje

Delavnica v Suo Tempore, 8. 11. 2018 ob 17.00

Do sedaj ste zagotovo že spoznali, da je lahko življenje precej zakomplicirano. Pogosto tečemo okrog kot kokoš brez glave, izgledamo nenormalno zasedeni, se prebijamo skozi sezname opravkov in poizkušamo reševati probleme, a jih mnogokrat soustvarjamo.

Vse male stvari se zdijo velike in pomembne. Dneve preživljamo tako, da se spopadamo z eno dramo za drugo.  Živimo, kot da je živjenje urgentna situacija.

Preveč svojega časa zapravljamo za skrbi; razmišljanje enih in istih misli; obsojanje ter kritiko drugih; ubadamo se s tem, kakšen vtis bomo naredili na druge ter z iskanjem izgovorov. Vse to nas stane dragocene energije, časa in notranjega miru.

Kako to vem? Iz lastnih izkušenj. Ker sem sama živela tako, da so me preproste stvari kronično obremenjevale. Vseskozi sem imela pred očmi idejo, kako želim živeti, a moje življenje nikakor ni izgledalo tako.

Tudi vi se vprašajte, kako si želite živeti? Se to ujema s tem, kako živite?

Če je odgovor ne; potem se morate naučiti na življenje odzivati drugače!

Pridite na delavnico v Suo Tempore v Sežano (Partiyanska cesta 82, Sežana), kjer boste spoznali nove načine spopadanja s problemi, da življenje ne bo več tako naporno in težavno. Stare navade reagiranja bomo nadomestili z novimi navadami širše perspektive. In si s tem prislužili bolj umirjeno, bogato in zadovoljno življenje.

A ne bi bilo čudovito več živeti in manj skrbeti? Bolj preprosto je, kot si mislite.

Vljudno vabljeni! Cena delavnice 20 eur. Pohitite, število mest je omejeno!

Prijave sprejemamo do 7. 11. 2018 na telefon: 041 925 357 – Anja Sterle ali

email: info@suotempore.si

2018-12-07T12:37:42+00:00