Obrazna joga onkraj lepotnega rituala z Mašo Pregarc

Četrtek, 17.01.2019 ob 18:00 – 19:30

Drage dame in seveda gospodje tudi!

Z Mašo Pregarc, žensko iz katere nalezljiva pozitivna energija kar brizga in, ki zase pravi, da malce odstopa od množice, v Suo Tempore pripravljamo srečanja, na katerih se bomo poglobili v obrazno jogo. To bo obrazna joga s cilji, ki segajo onkraj dvignjenih ličk in zabrisanih gubic, kar ne pomeni, da tega ne bomo dosegli… Mašo je klic zdravstvene žilice silil, da se izobražuje v različnih energijskih tehnikah, s katerimi je pridobila spoznanja globljih slojev duše in to aktivno vključuje tudi v svoje poučevanje joge obraza. Sicer pa se je na tem področju najprej izobraževala pri Savini Atai, nato pa se je v Houstonu, pri Rose Tran – ustanoviteljici Facial Yoga Toning metode, maja 2011 certificirala kot internacionalna inštruktorica obrazne joge. Vendar si tudi s tem ni potešila svojega zanimanja kaj nam obraz sporoča, oziroma kaj lahko iz njega razberemo. Zato se je pri Dušanu Donku še dodatno izobrazila v branju obraza in se sama dotaknila tudi obrazne diagnostike. Na tečaju bomo svoj obraz dojeli kot celoto, ki ni ločena od telesa.

Če tudi vas zanima kako do boljšega videza in kaj vam obraz sporoča ter sugerira, ste vabljeni, da se udeležite brezplačne predstavitve, ki ji bodo sledila 4 srečanja s teoretičnim in praktičnim delom!

POHITITE S PRIJAVO NA DOGODEK, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO. PRIJAVE NA info@suotempore.si ALI SMS NA TEL.ŠT. 041 925 357 (Anja)

2019-01-18T14:10:06+00:00